De eerste tocht van je seizoen? (mét snert)

0

Snerttocht

Begint het al te kriebelen bij je? Zo van dat je ondanks het nog frisse winterweer erg veel zin hebt om een mooie tocht te rijden? Maar je dat laatste duwtje in de rug nodig hebt om op pad te gaan? Hier de oplossing.

Tocht, mét snert

Ga mee met een geroganiseerde tocht. Van Fietsgilde De Baronie bijvoorbeeld. Het Gilde uit Breda is druk bezig  met het samenstellen van het een mooi fietsprogramma voor 2019. Voor het fietsseizoen écht van start gaat bieden ze echter alvast twee snerttochten. Voor als je al die kriebels hebt.

Op donderdag 21 februari en op donderdag 21 maart kun je meerijden voor een rit van 40 kilometer. De kosten zijn 7,50 euro, inclusief een kop erwtensoep. Op 21 februari is de start om 10 uur bij de Intratuin aan de Terheijdenseweg 296 in Breda. Op 21 maart bij het Boshuis aan de Stouwdreef 1, Mastbos, Breda.
Vooraf aanmelden is niet nodig. Tip van het Gilde: neem ook een paar boterhammen en water mee.

Snerttocht

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.