Warm winterfietsen: 6x tips in Eindhoven

0

Deze week valt het nieuwe nummer weer bij je in de bus (of in de boodschappenmand bij de super!) met daarbij weer een mooi gratis streekgidsje. Dit keer is de eer aan de Groote Heide bij Eindhoven.

Eindhoven is bekend als lichtstad en stad van design. Maar op de fiets langs heide, bossen en dorpen kom je ook knusse restaurants en B&B’s tegen. Je rijdt hier door de Groote Heide, een schitterend natuurgebied vlak onder Eindhoven, waar bijvoorbeeld ook de Strabrechtse Heide deel van uitmaakt. Je kunt hier geweldig fietsen, helemaal tot aan klooster de Achelse Kluis in België. 

In ons gidsje vind je tal van leuke plekjes, maar er zijn nog een paar insider tips die we je niet willen onthouden… Van restaurants tot B&B’s en bijzondere vakantiehuizen: winters fietsen langs warme adresjes! 

1 Boswachterswoning

Slapen in Boswachterij Leenderbos? In het huis van de boswachter natuurlijk, Vetersberg! buitenlevenvakanties.nl

2 Bed & Bos

Fijn adresje midden in de bossen van Best. bedenbos.nl

3 Op chique

Zin in een avondje uitgebreid dineren na een winterse fietsdag? Tribeca – vernoemd naar een wijk in New York: big city dining in Heeze. Hier draait het om de pure keuken, waar dan ook alles echt klopt. In de nieuwe keukenkamer schuif je letterlijk aan ín de keuken! restaurant-tribeca.nl

4 Landrop Bed & Breakfast

Sfeervol stekje met open haard, perfect voor de winter. landrop.nl

  

 

 

 

 

 

 

5 Viva España

Smullen van gastrotapas bij Valenzia, aan het Stratumseind. valenzia.nl

    

6 Fijn sfeertje

Op zoek naar een betaalbare slaapplek? Blue Collar Hotel heeft een leuke mix van nostalgie en rock & roll. bluecollarhotel.com

Meer info over de Groote Heide: degrooteheide.euvvvdegrooteheide.nl 

Beeld Buitenleven: Pauline Joosten

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.