Fietsen testen? Kom naar een Gazelle Experience Center

0

Gazelle Experience Center Waalwijk

Nu je misschien wat minder in het zadel zit deze wintermaanden, heb je wellicht wél lekker de tijd om je te oriënteren op een nieuwe fiets. Als je die nodig hebt tenminste. En ook als je die niet nodig hebt kan het leuk zijn om eens te gaan kijken wat het aanbod aan fietsen is tegenwoordig. En er een keer een proefrit op te maken!

Gazelle Experience Center

Een prima plek om rond te kijken zijn de Gazelle Experience Centers. Daarvoor kun je naar Amersfoort, waar alle soorten fietsen, ook elektrische, voor je klaarstaan. Ook kun je naar Waalwijk of Groningen, daar staat een reeks elektrische fietsen klaar om bekeken, besproken en uitgeprobeerd te worden.

In december worden de Experience Centers bovendien opgeluisterd met een gezellige wintersfeer, met bijpassende lekkernijen rond Kerst en Oud en Nieuw. Ook handig: je hoeft geen afspraak te maken, maar kunt gewoon langskomen wanneer het jou uitkomt. Tijdens de openingstijden natuurlijk. En die vind je hier.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.