Sprookjesachtig IJsselmonde

0

Tip voor als er stiekem nog meer mooie najaarsdagen aankomen: onder de rook van Rotterdam ligt een heel bijzonder gebied. Het Eiland IJsselmonde. Je vindt er unieke natuurgebieden die goed op de fiets te doorkruisen zijn. Op ontdekijsselmonde.nl/routes vind je de mooiste routes over het eiland.

Een aanrader voor de herfst is de Best of IJsselmonde-route. Fiets 44 kilometer langs de Oude Maas, over pittoreske dijkjes met historische boerderijen en molens, door mooie dorpjes en polders. Er is genoeg horeca onderweg voor een aangename stop. Wie puf heeft, doet er goed aan even af te stappen en de fiets te parkeren bij de Carnisse Grienden.

Dé startplaats om een wandeling te maken door dit sprookjesachtig mooie gebied.
Ook de Oude Maas Route van 68 kilometer is een aanrader! Vanuit Dordrecht fiets je dwars over Eiland IJsselmonde naar de havens van Rotterdam. Een diverse tocht met een mix aan vrije natuur en indrukwekkend stedelijk landschap.

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.