Nieuwe interactieve fietsroute in Limburgs Kempen-Broek

2

in samenwerking met de stadsgidsen van Weert heeft Limburg Marketing de IZI Travel route ‘Kempen Broek, een mooi grensgeval’ ontwikkeld. De route is vanaf nu te downloaden via de IZI Travel app.

Deze grensoverschrijdende route van 39 km neemt de fietser mee door Midden-Limburg en de grens over naar Belgisch Limburg. Je fietst daarbij door schitterende natuurgebieden die allemaal behoren tot het uitgestrekte Grenspark Kempen~Broek, dat deels in Nederland en deels in België ligt. Een gebied zo groot als de Veluwe, vol afwisselende natuur. Je ontdekt deelgebieden als Zig en Goort en het Stramprooijerbroek. Ook kom je langs de brasserie Nieuw Vosseven. Een knus plekje in de herfst met de open haard. Op een zonnige dag zit je hier mooi op het terras aan het water.

    

Hoe werkt het?

Deze fietsroute fiets je met behulp van je smartphone via GPS informatie. Op diverse plaatsen krijg je aanvullende informatie in de vorm van tekst en beeld.

Direct naar de interactieve fietsroute Kempen-Broek een mooi grensgeval

De fietsroute is onderdeel van de applicatie IZI travel. Download deze applicatie op je smartphone. Dit kun je thuis al doen, of ter plaatse wanneer je over WiFi beschikt. Zoek vervolgens naar de ‘Kempen Broek, een mooi grensgeval’.

Na het downloaden van de fietsroute is een internetverbinding onderweg niet meer nodig. Wel moet de GPS navigatie aan staan. Onderstaand de links naar de diverse platformen voor de IZI-travel app.

Download voor Apple
Download voor Android
Download voor Windows

Beeld: Limburg Marketing 

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. henriette jongen op

    spijtig dat dit enkel met een smartphone kan gereden worden, niet iedereen kan er zich een permitteren, en ook al heb je geen wifi meer nodig, je moet wel nog de data voor de gps rekenen, deze is voor sommigen te duur