Fietsen met een flinke vleug cultuur

0

Neem je de tijd voor je fietstocht? Of trek je misschien twee dagen uit voor een fietsuitje? Én houd je van cultuur? Dan is het heerlijk om een museum op te nemen in je route en daar lekker even rond te struinen en volop cultuur op te snuiven.

Zo kun je een route zoeken of opbouwen rond een museum waar je graag heen wilt. Kijk bijvoorbeeld in het archief van FietsActief (voor abonnees) of stel zelf een knooppuntenroute samen via falk.nl. Heb je al een route rond of langs een museum en wil je snel even een indruk krijgen om te zien of het wat voor je is? Onze tip: ga naar MuseumTV.nl. Je vindt er mini-documentaires van maximaal vijf minuten over ruim honderd Nederlandse musea, in alle provincies. Superhandig! Je aanmelden voor een account is gratis.

In FietsActief 5 stond bijvoorbeeld een leuk routeverhaal langs Museum More in Ruurlo en Museum More In Gorssel. Nu trekt dat verhaal je uiteraard al over de streep, maar voor een extra inkijkje is zo’n video wel heel informatief, kijk maar:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.