Nieuwe fietsroutes op de Sallandse Heuvelrug

0

Mooie doorkijkjes, landhuizen en landgoederen, heide en heuvels: de Sallandse Heuvelrug heeft het allemaal. Wijk eens af van de gebaande paden en ontdek de nieuwe fietsroutes!

Nieuw: Smaak en Vermaak routes langs de Regge

De drie nieuwe Smaak en Vermaak routes langs de Regge laten je kennis maken met de bijzondere natuur en bezienswaardigheden van het Reggedal. Onderweg kun je bij streekproducenten smullen van lokale lekkernijen. De routes zijn te vinden in de regio Hellendoorn – Den Ham (38 km), Notter-Zuna (41 km) en Markelo Diepenheim (55 km). Met de noordelijke route rondom Hellendoorn geniet je van bossen en fietspaden langs de Regge. Meer zin in de landgoederen en landhuizen rondom Diepenheim? Dan kies je voor het zuidelijke deel van het Reggedal. 

Nieuw: Rondje Regge en Heuvelrug 

Rondje Regge en Heuvelrug is een nieuwe vierdaagse fietsroute van 175 km langs de Regge en over de Sallandse Heuvelrug, op de grens van Twente, Salland en het Vechtdal. Het leuke is de bijzondere adresjes waar je telkens slaapt: van boomhut tot hotelkamer en van luxe vakantiechalet tot B&B. Met bagagevervoer, handig! ’s Avonds staat het diner klaar en ’s morgens een uitgebreid ontbijt. Bij het arrangement krijg je ook een boekje met routes en informatie over de bezienswaardigheden en terrasjes onderweg. 

  

Sfeerproeven in Salland

Eerst even sfeerproeven? Ontdek de Sallandse Heuvelrug in 1.17 minuten.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Meer info: www.sallandnatuurlijkgastvrij.nlwww.rondjeregge.nl en www.visittwente.nl.

Of ga naar de website van Visit Oost!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.