FietsActief & Giant ontdekken adembenemend Salland

0

Twijfel je over de aanschaf van een e-bike? Misschien trekt deze mooie knooppuntenroute vanuit Raalte je wel over de streep. Het relatief lange traject van 60 of 80 kilometer is met een elektrische fiets namelijk heel goed te doen, bijvoorbeeld met de Giant GrandTour E+. De klimmetjes in de lekker afwisselende tocht zijn zo bovendien geen drempel meer. Gelukkig maar. Zo blijf je lekker actief bezig, zij het met meer gemak en ontdek je meer van Nederland in één dag.

Giant staat trouwens vooral bekend om zijn sportieve fietsen (ook daarmee kun je deze route goed rijden!). Maar het fietsmerk voert tevens een interessante reeks e-bikes, zoals de nieuwe GrandTour E+ serie. Door de uitgekiende geometrie, de verende voorvork en zadelpen, het lichte frame én de krachtige 5-standen middenmotor ervaar je een natuurlijk comfort en een stabiele wegligging.

Dat komt allemaal goed van pas tijdens deze tocht die voert door bossen, langs weidegebieden en boeiende bezienswaardigheden. Daarbij hebben vooral Luttenberg en Dalfsen een aangename charme. Bovenal maken de lokale ‘bergen’, zoals de Lemelerberg, dit een bijzonder traject vol perspectief. Finishen doe je in het levendige, monumentale Zwolle, of je koerst vandaar terug naar Raalte. Extra kilometers? Een onverwachte omweg nemen? Geen probleem! Benieuwd naar de route? Download deze hier.

Meer weten over de Giant GrandTour E+ O, GrandTour E+ 1 of de GrandTour E+ 2? Ga naar fietsvanzelf.nl.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.