Nieuwe fietstassen van Agu, Urban series

1

AGU introduceert de Urban Series, een collectie fietstassen met de nadruk op fashion en functionaliteit.

De tassen zijn extra stevig en dus geschikt voor dagelijks gebruik. Ze hebben een stoere, eigentijdse uitstraling. De collectie bestaat onder andere uit de Urban Trend en Urban Essentials. De tassen zijn uitgevoerd met het oersterke KLICKfix-systeem waarmee je de fietstas met een simpele klik los kunt halen en net zo makkelijk weer vastzet met een bevestiging die rammelen tegengaat.

Urban Trend H2O met Roll Top

De AGU Urban Trend H2O heeft een functionele roll-top opening die je spullen extra goed beschermt tegen regen. De tas heeft een stoere uitstraling, mede dankzij de moderne urban prints en de slijtvaste stoffen. De H2O collectie is gemaakt van waterafstotend 600D polyester en is geheel waterdicht door de toegepaste DryLiner Technology.

Reflecterende elementen zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent in druk verkeer. Met de meegeleverde schouderriem kun je de Urban Trend ook als schoudertas gebruiken.

De AGU Urban Trend H2O is verkrijgbaar als dubbele tas en als zijtas. Je kunt kiezen uit zwart camo, camo oranje, groen en grijs.

Dubbele tas, capaciteit van 28L, consumentenadviesprijs € 69,99
Zijtas, capaciteit 14L, consumentenadviesprijs € 54,99

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Tassen zien er mooi strak uit maar m.i. niet praktisch. alles opstapelen inwin 1 groot en 1 kleiner vak maakt onderweg spullen terugvinden lastig.
    Nog steeds zijn de “ouderwetse tassen met 2 extra vakken aan de buitenkant het meest praktisch. Een nadeel van deze tassen is dat ze taps toelopen waardoor er minder ruimte in de tas is.