Meer blauw op straat, met mooie fietstassen van New Looxs

0

Met de Baby Boy Blue én de Retro Denim trend in het vooruitzicht zal er komend voorjaar veel blauw op straat te zien zijn.  Het Nederlandse merk New Looxs heeft in haar nieuwe collectie dan ook veel fietstassen opgenomen die helemaal op deze looks aansluiten. Stoere, stevige en ruime tassen die snel voor- of achterop de fiets te plaatsen zijn, perfect voor ‘styling perfectionista’s’!

New Looxs bestaat al sinds 1948. Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren later zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.

De blauwe fietstassen voor dit voorjaar

Postino Blue


Laptop/schoudertas voor op de fiets van waterafstotend katoen en polyester met handige opbergvakken. De fietshaakjes van de Postino Blue berg je op in het afdekbare ritsvakje aan de achterkant.
New Looxs Postino € 59,95.

Mondi Joy Linia Blue


Deze ruime schoudertas voor op de fiets is gemaakt van waterafstotend polyester met grafische print en heeft een afneembare schouderband. De Mondi Joy Linia Bleu heeft reflectie aan beide zijden.
New Looxs Mondi Joy Single € 49,95.

Tosca Dots Blue


De Tosca Dots is een hand- annex fietstas met groot hoofdvak en verschillende opbergvakken voor kleinere spullen. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft fietshaakjes die subtiel af te dekken zijn.
New Looxs Tosca Dots € 41,95.

Mondi Blue


De retro denim Mondi Blue schouder/fietstas heeft een verstelbare en afneembare schouderband en is gemaakt van waterafstotend katoen en polyester. De tas heeft een drukknoopsluiting, afdekbare fietshaakjes én een reflecterend logo voor extra veiligheid.
New Looxs Mondi Single € 56,95.

Utah Blue


De superruime en flexibele Utah schoudertas van waterafstotend katoen en polyester is met klittenband ook op de voordrager te bevestigen. De stoere tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband en is aan beide zijden voorzien van reflecterend logo.
New Looxs Utah € 59,95.

Kijk voor verkooppunten op newlooxs.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.