Met minder kracht fietsen? Graag!

0

Het Duitse Möve Bikes brengt hun zelf ontwikkelde crank systeem Cyfly op de markt met hun eerste premium fiets, de Franklin.

Dankzij unieke cranks krijg je met dezelfde hoeveelheid kracht tot 30% meer momentum. Of je kunt met minder kracht dezelfde snelheden halen als normaal. Klinkt goed toch? Ook het op gang brengen van je fiets gaat met het Möve systeem met minder kracht.

Slim scharnier

Het extra mechanische vermogen van het Cyfly systeem zit hem in het meervoudige scharnier die gescheiden is van de as waardoor een langere hefboom ontstaat. Door dit slimme systeem is de trapper omwenteling ovaal, maar zonder dat je dit in je benen voelt.

De mensen achter het concept zijn op zoek naar andere merken die deze manier van aandrijving willen gebruiken. Als we naar het filmpje hieronder kijken lijkt ons dat een goed idee, als lijkt eea waarschijnlijk wel wat lastiger in onderhoud dat een gewone aandrijving. Meer info: moeve-bikes.de

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.