Winkbar, slim stuur met navigatie en anti-diefstal opties

0

Op de Velofollies fietsbeurs werd afgelopen weekend de Velco Wink Bar geïntroduceerd. Een innovatief fietsstuur dat komend voorjaar op de markt komt en dat verbinding maakt met een slimme app op je smartphone.

In het stuur zit veel techniek, bijvoorbeeld LED-verlichting, GPS en anti-diefstal beveiliging. Het WinkNav navigatiesysteem geeft met lichtsignalen aan of je links- of rechtsaf moet. Die informatie komt uit de navigatie-app die o je telefoon draait. Zo hoef je dus niet op een klein schermpje te kijken, maar kun je gewoon je blik op de weg houden.

Aan de voorkant van het stuur zitten de LED-lampjes voor de felle fietsverlichting. De combinatie van het geïntegreerde GPS en GLONASS tracking systeem, beveiligt je fiets tegen diefstal. Zodra iemand er met jouw karretje vandoor gaat, krijg je een berichtje op je smartphone en kun je precies zien waar de fiets heengaat.

 

Het slimme stuur gaat € 279,- kosten en ligt vanaf april al in Frankrijk in de winkel. Daarna zullen Nederland en België snel volgen. Voor de tracking optie moet je na 3 maanden overigens wel gaan betalen, 1,99 euro per maand.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Meer info: https://velco.bike/en/

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.