Goede voornemens en hoe ze waar te maken

0

Decathlon zocht uit hoe het met onze goede voornemens zit. Er blijken verschillen tussen mannen en vrouwen te zijn, wie had dat gedacht 😉

Uit de enquête blijkt verder dat het hebben van een concreet doel het best werkt om je sportieve voornemens te realiseren. Een veelgebruikt, en terecht, excuus om niet te bewegen zijn blessures. En daar kan de fiets prima bij helpen. Want van fietsen krijg je haast nooit blessures. Het is nauwelijks belastend voor de spieren, je maakt geen onverwachtse bewegingen en je kunt het altijd op je eigen niveau doen. En het mooie is dat je er een prima conditie mee opbouwt en ook nog bijdraagt aan een beter milieu als je eens wat vaker de fiets naar het werk of het winkelcentrum pakt. In de afbeelding hiernaast zie je de conclusies uit het onderzoek van Decathlon. Even klikken voor een grote versie.

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.