SmartHalo, alleskunner voor op het stuur

0

Een Canadese startup introduceert de SmartHalo. Dit ronde, minimalistisch ontworpen apparaatje voor op je stuur toont je de snelste weg naar je bestemming, zorgt voor verlichting als het donker is, helpt je om veilig aan te komen en beschermt je fiets met een geïntegreerd alarmsysteem tegen diefstal.

Smart

De SmartHalo is via bluetooth te koppelen aan de bijbehorende app, die werkt op zowel iPhone als Android smartphones. Hij geeft met pijltjes aan of je naar links of rechts moet, geeft je een seintje als je een telefoontje krijgt, laat het ingebouwde licht automatisch aangaan als het donker is en heeft ook nog eens een luid alarm dat afgaat als er met je fiets gerommeld wordt.

En dan heeft de app ook nog eens geavanceerde sportfuncties waarmee automatisch je fietsactiviteiten worden bijgehouden. “We zijn gek van fietsen, technologie en steden. Met SmartHalo willen we de fiets als vervoersmiddel populairder maken en zo bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering”, zegt Xavier Peich, medeoprichter en CEO van SmartHalo

Kickstarter

SmartHalo is voortgekomen uit een succesvolle Kickstarter-campagne en pre-sale campagne waarbij inmiddels 10.000 exemplaren aan tevreden klanten zijn uitgeleverd in meer dan 72 landen. Nu breidt het merk verder uit. SmartHalo is in Nederland verkrijgbaar via SmartHalo.bike, Apple.com en in de Apple Store. Consumentenverkoopprijs is 169 euro.

Kijk voor meer informatie op smarthalo.bike.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.