E-bike, maar dan anders – Liv Amiti-E+

0

Liv Amiti-E+ De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn. Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer: de de Liv Amiti-E+. Die overigens inderdaad wel verkrijgbaar is, maar niet in Nederland.

Rediscover your sense of adventure with an e-bike that takes you through the city and beyond’. Juist. De nieuwe Amiti-E+ is alleen te koop in de VS, de UK en de BRD (hier voert Liv alleen sportieve fietsen zonder motor). De Amiti E+ is een fiets waarmee je zowel op verharde als op onverharde wegen lol kunt hebben.

Specificaties Liv Amiti-E+

Lekker stevige wielen met oversized banden, een ALUXX SL alumunium frame, Tektro M285 180 mm schijfremmen, geïntegreerde voor- en achterverlichting, verende SR Suntour 63 mm voorvork en een Giant SyncDrive Sport 80 Nm middenmotor, EnergyPak 400 lithium-ion accu met drie standen: Eco, Normal en Sport, en Shimano 9-speed aandrijving. In de kleuren: white, pink, orange en de maten XS, S, M, L. Een mooi, sportief ‘karretje’ met toch wel een heel aantrekkelijk ‘profiel’. Hier alleen de prijs in dollars: $2450,-. Misschien komt de Liv’ ooit nog naar ons land. Kijk op liv-cycling.com

Liv Amiti -E+ bordeaux

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.