E-bike, maar dan anders – Flyer Gotour

0

Flyer Gotour 6De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn. Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. Deze keer: de Flyer Gotour.

‘Vroeger’… waren de modellen van het Zwitserse Flyer vooral heel degelijk. En ook wel een beetje saai. Sinds enkele seizoenen is dit anders. Het design is lekker opgefrist! Dat zie je duidelijk bij deze nieuwe Gotour. Om precies te zijn, de Flyer Gotour 6 7.80 Gates. Deze is zeer luxe uitgerust, onder andere met een riemaandrijving. Elektrische fietsen met riemaandrijving hebben minder slijtage en lopen zeer soepel. Deze sportieve e-bike met semi-geïntegreerde accu en sterke Bosch Active Line Plus-middenmotor moet je moeiteloos van A naar B brengen. Verder is hij uitgerust met maar liefst elf versnellingen, waardoor je op elk heuveltje – en daar zijn er veel van in Zwitserland – aankunt.

Flyer Gotour 6 7.80 Gates

Steekwoorden: riemaandrijving (minder slijtage), Shimano XT 11-speed versnellingen en Shimano XT schijfremmen. In wit en zwart, met verende voorvork, trapondersteuning tot 25 km/h, Bosch Intuvia-display, Bosch middenmotor 36V Active Line Plus, vier ondersteuningsniveaus en loopondersteuning tot 6 km/h.
O ja: Schwalbe Big Ben 55-622 ‘bandjes’. Framemaat S (45 cm), M (50 cm), L (55c m) en XL (60 cm). En met lage instap. Er is een Gotour vanaf €2999,- kijk op flyer-fietsen.nl

Flyer Gotour 6 witFlyer Gotour 6 zwart

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.