Country & Christmas Fair op Kasteel de Haar

0

Decoraties, delicatessen, cadeaus, maar ook magische acts, een spectaculaire watershow en gezellige horecaspots: van 21 tot en met 26 november is het tijd voor de 20e Country & Christmas Fair op De Haar. Ter gelegenheid van de jubileumeditie wordt deze fair dit jaar nóg langer en grootser gevierd!

De Country & Christmas Fair op De Haar is traditioneel een geweldig dagje uit om alvast in de kerstsfeer te komen. Dit jaar zijn er meer dan tweehonderdveertig (verwarmde!) stands. De kerstmarkt is een leuk plekje om te snuffelen tussen exclusieve kerstcadeaus, lifestyle artikelen en vuurkorven. Het sprookjesachtige Kasteel de Haar als decor zorgt voor een onvergetelijke sfeer. De kerstmarkt is dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 november geopend van 10.00 – 22.00 uur, zondag 26 november van 10.00 -18.00 uur. Hieronder vast een kleine fotoblog om in de stemming te komen. (Vergeet niet door te scrollen naar beneden voor een tip voor een mooie fietsroute!)

              
Fietsroute bij de Haar
Combineer je dagje uit met een mooi fietsrondje rond Kasteel de Haar en het dorp Haarzuilens. Natuurmonumenten heeft hier bijvoorbeeld een leuke fietsroute uitgezet over landgoed Haarzuilens, van 12,6 km. Prima te doen dus na een bezoekje aan de kerstmarkt. Je fietst onder andere door het pas aangelegde Parkbos de Haar. De route gaat van start bij Boerderij Wielrevelt, een leuk adresje om nog even te lunchen met uitzicht op landgoed Haarzuilens. Onderweg kom je langs Geertje’s Hoeve, een biologische beleefboerderij en landwinkel met streekproducten waar je terecht kunt voor koffie en thee met cake.

Gasterij Wielrevelt

 

 

 

 

Voor meer informatie en kaartverkoop: Country & Christmas Fair

Bewaren

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.