Nieuw: NET zadels in Nederland

0

NET zadels zijn compleet nieuw ontworpen zadels voor gebruik op sportieve fietsen. NET is onderdeel van het bekende zadelmerk Selle Italia, dit merk heeft meer dan 120 jaar ervaring in het ontwikkelen van comfortabele zetels voor op de fiets.

De nieuwe NET zadels vallen direct op door de structuur van het zadel en door het design. Het zadel is opgebouwd uit drie lagen polyester met de structuur van een net, snap je meteen waar de naam vandaan komt. Dit zorgt ervoor dat het zadel ademend en waterdoorlatend is. De cover van een NET zadel 50% is sterker dan dat van een ‘gewoon’ gel zadel. Hiermee is het dus een prima zadel voor dagelijks gebruik. Het assortiment van NET bestaat uit 21 zadels, zeven collecties met ieder drie modellen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe collecties.

Design je eigen zadel

Naast de bestaande modellen is het mogelijk om zelf een zadel te ontwerpen! Met een tool op de website kun je een zadel maken met een design dat je zelf hebt ontworpen. Je kunt er een foto op zetten, een achtergrond kiezen of je eigen tekst laten printen op je zadel. Tof, een eigen FietsActief zadel!

Een hele leuke manier om je fiets een tikkie persoonlijker te maken. NET zadels zijn verkrijgbaar bij verschillende Selle Italia dealers. Je eigen NET zadel ontwerpen doe je via: http://www.netsaddle.com/custom/.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, die zijn als volgt; zwart: €29,-, NET design: €39,-, eigen design: €59,-

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.