E-bike, maar dan anders – Giant ToughRoad GX E+

0

De komende tijd stellen we hier een paar e-bikes aan je voor waarvan je überhaupt niet zou denken dat het e-bikes zijn… Van design tot stoer en van sportief tot heel snel woon-werk. En het mooie is: ze zijn gewoon te koop. De eerste: de Giant ToughRoad GX E+.

‘Van vlakke stadswegen tor hobbelige binnen weggetjes. Neem de weg naar het onbekende met deze allround E-bike’.  Zo promoot Giant deze e-bike. Meteen maar: het is een reguliere e-bike. Ondersteuning tot 25 km per uur. Opvallend is – naast het gebogen racestuur – uiteraard het ‘dikke’ ALUXXX aluminium frame. Nou ja, de bovenbuis en de achtertrein zijn relatief slank, de onderbuis is vooral ‘oversized‘. Maar daar huist dan ook de EnergyPak 500 lithium-ion accu. De motor is een Yamaha SyncDrive Sport. De ToughRoad GX E+ heeft bredere banden (50 mm) en geïntegreerde bevestigingen voor bagagedragers om spullen mee te nemen. De aandrijving is USA: SRAM Apex met 1×11. Een tandwiel voor (42) en elf kransjes 11-42 achter. Zo kun je dus makkelijk 1 op 1 rijden! Stoppen? 160 mm schijven. S, M, L, XL, 17,10 kg. € 3299,-. Voor wie? Voor iedereen die graag snel een heuvel oprijdt – met extra ondersteuning.


Foto via Giant

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.