Seatylock, handig fietsslot en zadel ineen

0

Nieuw fietsslot nodig? Of een nieuw zadel? Met de Seatylock sla je twee vliegen in 1 klap. Het is een zadel met  een geïntegreerd fietsslot van een meter lang. Handig, want dan heb je niet meer zo’n slingerende kabel of ketting aan je frame hangen tijdens het fietsen, terwijl je toch altijd je dure fiets kunt vastklinken aan een hek of boom.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Snel systeem

Volgens het filmpje zet je de fiets in 30 seconden op slot. En opgeborgen ziet het er best strak uit. Je moet eenmalig de houder monteren, die in plaats komt van je oude zadel. Daarna klik je zo het nieuwe zadel er inclusief slot op. Loshalen gaat door een snelspanner over te halen, waarna je het zadelslot er af kunt pakken.

Voor 99 dollar, zonder verzendkosten te bestellen op seatylock.com.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.