Nieuwe vakantiefiets: Gazelle Marco Polo

0

Nieuwe vakantiefiets: Gazelle Marco Polo

Gazelle komt met een volwaardige vakantiefiets voor avontuurlijke toerfietsers: de Ultimate Marco Polo. De trekkingbike is voorzien van stevige Tubus voor- en achterdragers die 55 kilo bagage kunnen torsen. Om te zorgen dat je pakezel z’n evenwicht daarbij niet verliest, is de fiets voorzien van twee standaarden. Daarnaast heeft de Marco Polo dertig versnellingen, ergonomische handvatten en hydraulische velgremmen.

Nieuwe vakantiefiets: Gazelle Ultimate Marco Polo

 

 

 

 

 

 Vakantiefiets voor een schappelijke prijs

Verder monteert Gazelle slijtvaste banden met veel grip van Schwalbe, de Marathon Mondial. Daarmee vind je ook goed je weg over bos- en gravelpaden. Kom je op een donker weggetje terecht dan heb je wat verlichting betreft geen probleem met de 50 lux koplamp. Leuk detail is het spatbord. Daarop zie je een deel van de wereldkaart afgebeeld.

Meer weten? In FietsActief nummer 7, deze ligt 3 november in de winkel, lees je meer over deze veelzijdige, nieuwe vakantiefiets. De prijs verklappen we alvast, want die is heel schappelijk: € 2.199,-  Wil je nu al meer informatie? Ga dan naar Gazelle

Nieuwe vakantiefiets: Gazelle Marco Polo UltimateNieuwe vakantiefiets: Gazelle Marco Polo Ultimate

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.