Fietsen, lunchen en siësta

0

Nieuw deze herfst: fietssafari’s van Casa la Siesta, een luxe boetiekhotel in Andalusië. Met de styling zit het wel goed, want het hotel is in handen van de oprichters van het Londense interieurmerk Bert & May. Adios uren zoeken op internet, ola luxe cortijo!

Fietsen in Andalusië

Goede merkfietsen, doordachte routes, deskundige gidsen en voertuigondersteuning: overal is aan gedacht om de Costa de la Luz in stijl te verkennen. Iedere tweede week van de maand kun je 7 of 5 dagen aanhaken bij de groepsfietsreizen. Individueel op pad kan ook, met routes of een eigen gids. Routes lopen lang kust en strand, witte dorpjes en wijngaarden, maar bijvoorbeeld ook door de koele bossen van Los Alcornocales National Park.

Luxe fietshotel met zwembad

De ochtend en de late namiddag zijn in de herfst ideaal qua temperatuur voor fietsen en midden op de dag geniet je van een lunch op het terras, gevolgd door een siësta of duik in het zwembad. Het verwarmde zwembad is ook in de winter een fijn plekje om je vermoeide spieren te ontspannen. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan: vanaf 702 euro per persoon voor een individueel arrangement van drie nachten. De cortijo ligt op een uurtje rijden van de luchthaven van Gibraltar.

Meer info: www.casalasiesta.com/cycling-holiday

Bewaren

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.