Nieuwe fietscollectie nu exclusief te zien in De Fietser

0

Experience Center De Fietser in EdeIn Experience Center De Fietser in Ede is sinds afgelopen woensdag 20 september de nieuwe fietscollectie te zien. Van alle merken die het experience center herbergt, staan de kersverse 2018-fietsmodellen klaar. Denk aan Sparta, Batavus, KOGA, Van Nicholas, Haikbike, Loekie en Ghost. Je kunt deze fietsen niet alleen bekijken, maar je kunt meer dan honderd testmodellen ook uitproberen op de 500 meter lange indoor testbaan.

25.000 bezoekers

De Fietser opende haar deuren een klein jaar geleden en heeft inmiddels de 25.000ste bezoeker ontvangen. Het center profileert zich als een plek waar niet zomaar een verzameling fietsen staat, maar waar bezoekers verschillende fietswerelden kunnen beleven, van kinderfietsen tot luxe e-bikes en sportfietsen. Het compacte museum over fietshistorie in Nederland draagt daar ook aan bij. Het testparcours van De Fietser waarop je de nieuwe fietscollectie kunt uitproberen

Van woensdag tot en met zondag zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch kun je thuislaten als je wilt want je vindt ook een restaurant in het pand – overigens de voormalige ENKA-fabriek. Doesn’t ring a bell? Bij ons ook niet direct, maar ENKA blijkt een voormalige kunstvezelfabrikant te zijn. Maar dat terzijde… Kijk voor meer informatie op de website van De Fietser

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.