Eerste NK Fietsbanden plakken

0

Wie is de snelste en beste bandenplakker van Nederland? Dat wordt bepaald op 8, 9 en 10 september tijdens Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Iedereen kan meedoen aan dit eerste NK fietsbanden plakken, je geeft je ter plekke op.


Per ronde strijden zes deelnemers om de titel van de dag. Nadat de wedstrijdklok start, gaan de deelnemers zo snel mogelijk aan de slag. Je zoekt met behulp van een waterteil het gat op, maakt het schoon, schuurt het iets op en plakt de band. Zodra de ronde gestopt is, worden de fietsbanden opgepompt en gecontroleerd door de jury. Is jouw band goed geplakt en was jij de snelste van alle rondes? Dan ben jij de winnaar van de dag! Na drie dagen is de ‘Beste Fietsenbandenplakker van Nederland’ bekend.

Ga voor meer informatie naar Landleven
Even opfrissen? Bekijk het instructiefilmpje op YouTube:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.