Streekgids Baronie van Breda

0

De Baronie van Breda is een prachtige fietsregio, waar je zo van het ene naar het andere natuurgebied fietst. Imposante bossen en statige historische panden geven het gebied een majestueus tintje. In het streekgidsje lichten we een mooie tuinfietsroute uit in 5 etappes. Moestuin, pluktuin, kijktuin… Het Brabant rond Hoeven toont een bonte verzameling natuurlijke rustplekken. Groenkenner Ellen van der Peet tipt bijzondere afstaplocaties waar alles groeit, bloeit, fluit, fladdert, kwettert en kwaakt.

Afstand: 51 km
Start: Parkeerterrein voor café/restaurant De Nederlandse Alp (naast Skidome), Baanvelden 12, Rucphen
GPS: Route Rucphen

Bestel het streekgidsje de Baronie van Breda samen met FietsActief 3-2017 in de webshop.

Streekgids Baronie van Breda
5 (100%) 1 vote

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie