Streekgids Midden-Limburg

0

Het Midden-Limburgse Leudal is een heerlijk fietsgebied voor een voorjaarstocht, met mooie fietspaden door het bos, en een authentiek beekdal waar bijzondere dieren leven, zoals de ijsvogel. Rondom het natuurgebied vind je tal van kastelen, leuke dorpen en mooie watermolens. Even uitwaaien langs de Maas of historisch Roermond? Twee keer trappen en je bent er. Een dagje fietsen in deze streek voelt als een complete vakantie.

Afstand: 91 km. Met routeverkorting 66 km. Deze route is ook geschikt als tweedaagse.
Start: Parkeerterrein recreatiepark Buitenhof De Leistert, Heldensedijk 5, 6088 NT Roggel.
GPS: Route Roggel

Bestel het streekgidsje de Hoge Venen samen met FietsActief 2-2017 in de webshop.

Streekgids Midden-Limburg
1 (20%) 1 vote

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie