Bloesemfietstocht met bloeigarantie

0

Wanneer de eerste bloesem weer te zien is, verschilt per jaar. Spannend, want er kan zomaar een paar weken tussen zitten door de weersomstandigheden. Wil je een bloesemfietstocht maken mét bloeigarantie door Rivierenland, bloesemgebied bij uitstek, dan kun je via de website fruittuinvannederland.nl ontdekken of de bomen daar al in bloei staan.

bloesemfietstocht fietsen bloesem bloei

Volgende week fietsen langs de appels

Zo geeft de website aan dat sinds begin vorige week de kersen- en pruimenbomen al in bloei stonden. Deze week zijn de perenbomen aan de beurt en volgende week worden de appels verwacht. Hoog tijd voor een bloesemfietstocht door het gebied, én langs het befaamde Appeldijkje, niet geheel toevallig vind je die ook op de genoemde website. Nu al genieten? Hieronder de appelbloesem van a-z mooi in beeld gebracht:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.