Fleur je fiets op met een bijzonder zadel

0

Zadels zijn vaak saaie dingen. Toegegeven, als je er met je welgevormde billen op gaat zitten zie je daar weinig meer van, maar toch. Selle Royal maakt met een gelimiteerde oplage van 3 zadeldekken voor de TA+TOO zadels je fiets in 1 klap een stuk vrolijker. Ze noemen deze zadels de ‘Landscape’ collectie. De TA+TOO zadels hebben een afneembare bovenkant, waardoor je kunt wisselen met het uiterlijk….tevens werkt het systeem als anti-diefstal optie. Het idee is dat fietsendieven liever een fiets met een comfortabel zadel stelen dan een met de harde kunststof ribbels die achterblijven als je de bovenkant er af haalt.

Drie designs van gevestigde kunstenaars

 

Om het begin van de lente te vieren vroeg Selle Royal drie kunstenaars een zadeldek te ontwerpen en zich te laten inspireren door de wereld om hun heen. De kunstenaars zijn Malika Favre, Simone Massoni en Giovanna Giuliano. Je kunt de zadels alleen online bestellen, en je moet er vlug bij zijn. Er zijn er namelijk slechts 100 gemaakt.

Er is de keuze uit een compleet zadel voor 89,95 euro, of, als je al een TA+TOO zadel hebt, je bestelt alleen een zadeldek voor 45,- euro. Bestellen doe je hier: http://www.selleroyal.com/en/wait-over-spring-coming-meet-ta-too-landscape. Op deze site lees je ook waar de ontwerpers hun inspiratie vandaan hebben gehaald.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.