Fietsbellen, 4 x Tring

0

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse fietspaden. Een goede fietsbel is dus een must. En die worden steeds inventiever, we zetten de mooiste voor je op een rijtje.

Shoka Bell:

Dit item is veel meer dan een bel. Naast acht belgeluiden, waarvan het volume zich, echt waar, aanpast aan de omgeving, heeft de magnetische Shoaka Bell een navigatiefunctie, is het tevens een lampje en zit er een diefstalwaarschuwing in. Met de bijbehorende app zie je waar je je fiets had neergezet, kun je routes uitzetten en je fietstochten en de gereden afstand bijhouden. Een multifunctioneel hebbeding voor even veelzijdige fietsers. Op Kickstarter.com is ie te bestellen voor 129 dollar. Niet weinig, maar dan heb je ook wel wat.

Knog Oi:

In vier kleuren en in twee maten te koop: de minimalistische Oi-bel van Knog. Zegt geen tring maar geeft een lange ting en is voorzien van een gootje om een kabel doorheen te leiden. €19,90 euro.knog.com.au.

Detective fietsbel:

Stel je eens voor: je gps begeeft het , de batterij van je smarthphone is leeg en je papieren kaart aan flarden. Deze Leo&Leo detective fietsbel op je stuur geeft dan nog richting aan je route, want het kompas wijst je de weg. €4,95  Scoutproof.nl.

Airzound Bike Horn:

Als een gewone fietsbel niet luid genoeg is, kun je altijd nog voor de Airzound hoorn gaan. Deze luchthoorn produceert 115 decibel en werkt op gewone lucht. Hoe werkt het:
– Je vult de fles met lucht (dit kan het handigst met de trackpomp)
– De fles hang je aan de fietstang van de fiets
– Je bevestigd de luchthoorn aan je stuur
– Toeteren maar, voor €29,95, Airzound.co.uk 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.