Premium artikel

Route Kampen – Landelijk fietsen langs weids water

1

Afstand: 54 km Startpunt: Parkeerterrein bij NS-Station Kampen GPS Bestand: Route Kampen PDF Routekaart: Route Kampen PDF Routebeschrijving: Route Kampen Het kleine centrum van Kampen, tussen de oude stadspoorten ingeklemd, is een…

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is alleen mogelijk als je abonnee van het magazine Fietsactief bent

| Registreren | Nog geen abonnement op Fiets Actief?

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Mooie route met mooi weer, we hebben er een stukje aangeknoopt en hebben Urk aangedaan . Mooi stadje om te bekijken. Wat me wel tegenviel aan de stukken aan de ketelmeerdijk en zuidermeerdijk er staat geen enkel bankje. Zowel aan beide kant niet. Dit vind ik wel een gemiste kans erg jammer. Het stukje bij kampen “kampereiland was ook erg verrassend . Wij zijn begonnen bij Kampen bij de MC Donald daar heb je voldoende parkeerplekken