Getest: Ortlieb Rack-Lock fietsmand

1

De Ortlieb fietsmand met Rack-Lock System is een nieuw product in de lijn van waterdichte tassen. Arno, bekend van de Knooppuntfietser, nam de tas onder de loep.

Klik, en hij zit vast
In de video laat Arno weten dat het Rack-Lock System eenvoudig in gebruik is. ‘Je hebt vier haken die om de bagagedrager klemmen. Door middel van een kliksysteem kun je de tas snel van- en op de bagagedrager krijgen.’ Fijn is dat de fietsmand op nagenoeg iedere bagagedrager past.

Mannen opgelet
Ook kun je makkelijk bij je spullen. Wel moet je als man opletten met op- en  afstappen aangezien hij vrij hoog op de drager staat. De vouwsluiting is anders dan we gewend zijn van Ortlieb: je vouwt een grote flap naar een kant en trekt deze strak langs twee knoppen met een elastiek koord. Dit moet je wel secuur doen als je wilt dat de tas goed waterdicht wordt afgesloten.

‘Stoere interpretatie’
‘Ortlieb heeft met de stoere interpretatie van de fietsmand weer een bijzonder kwalitatief product op de markt gezet’, zegt Arno in de video. ‘Het is een handige tas voor de dagelijkse boodschappen en zeker ook voor dagtochten!’

Bekijk de video hier:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Bedankt voor je filmpje Arno! Denk jij dat je deze tas/mand zou kunnen combineren met twee back roller plus tassen van Ortlieb, of wordt dat te vol op de bagagedrager?