Ontbijten bij de boer

0

FietsActief is vernieuwd! Nu nog dikker, mooier en met nieuwe rubrieken. En vanaf nu krijg je bij elk nummer een streekgidsje cadeau. Met deze keer: De Kempen. Een heerlijke groene regio in Brabant die zich helemaal uitstrekt langs de Belgische grens.

Je rijdt er langs landgoederen, dorpjes, bos, heide… en langs De Panberg in Eersel. daar is het ieder weekend smullen geblazen van producten van de eigen boerderij. Je kunt er ontbijten, lunchen of picknicken, net wat jij wilt.

Speciaal voor de vroege vogels gaan de deuren op zondagochtend al om 9 uur open. Nieuw dit jaar is het driegangendiner met verschillende biologische Belgische bieren. Vlakbij vind je knooppunt 9, dus je bent in mum van tijd op het fietsroutenetwerk. Kijk ook eens op hun website.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.