Is dit een e-bike?

0
Stijlvolle, stadse e-bike van Roetz

Stijlvolle, stadse e-bike van Roetz

Waar is de accu ? Waar is de motor? Waar is het display? Ze zijn er wel, maar je ziet ze zo snel niet. In de nieuwe Roetz Vigour+ zijn al deze elementen onopvallend weggewerkt in de fiets. 

Accu en motor zijn verstopt in de compacte achternaaf, je smartphone fungeert als display. De slechts 16 kilo wegende Vigour+ hoef je bovendien niet in het stopcontact op te laden, de e-bike laadt op tijdens het rijden en remmen. Daarnaast ziet het karretje er bijzonder stijlvol uit. Naar zeggen van Roetz is de Vigour+ ideaal voor de stadsbewoner die van hot naar her moet en daar nu nog de auto voor pakt. Meer weten over dit elegante elektrische kunststukje? Ga naar Roetz-bikes

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.