Voor na het fietsen

0

Flesje VelosopheLeuk cadeautje voor fiets- én bierliefhebbers: Velosophe cyclist beer. Dit ongefilterde ‘herstelbiertje’ wordt in Duitsland gebrouwen volgens het Rheinheitsgebot, een reeks regels voor de samenstelling van bier. Voordeel van niet filteren? Er zouden meer vitamines en eiwitten in het bier achterblijven.

Het frisse gerstenat is naar zeggen van een redactioneel proefkonijn niet uitgesproken anders dan veel speciaalbieren in het schap. Het uitzonderlijke zit ‘m in de doelgroep waarvoor het in de markt wordt gezet.

De  bedenker is dan ook een Zwitserse fietsfanaat en restaurateur. Bevriende Nederlandse fietsers zagen mogelijkheden in Nederland en regelen de lokale distributie. Dat doen ze goed, op de website zie je waar het bier te verkrijgen is of geschonken wordt. Online aanschaffen kan uiteraard ook, ga daarvoor naar Velosophe. Proost!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.