Gazelle organiseert winters fietsparadijs in Amersfoort

0

Nu het natter wordt, de duisternis vroeger invalt en de buitentemperaturen een vrije val maken, probeert Koninklijke Gazelle het fietsers toch zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In het Experience Center in Amersfoort warmt Gazelle bezoekers op met warme dranken, erwtensoep en oliebollen (eind december). Het Experience Center is deze maanden omgebouwd tot een winters fietsparadijs en herbergt het volledige gamma van Gazelle. Het is mogelijk fietsen te testen en professioneel advies in te winnen.

In het Gazelle Experience Center, op een centrale locatie in het land, staan álle fietsen uit het assortiment, dus ook de nieuwste modellen die pas zeer recentelijk zijn gepresenteerd. Daarbij gaat het om zowel stads- en trekkingfietsen als om e-bikes en kinderfietsen. Enkele nieuwe modellen zijn PUUR_NL, de fraaie, in het oog springende transportfiets, de onlangs gelanceerde serie kinderfietsen, afgeleid van de Miss Grace en HeavyDutyNL voor volwassenen, en de sportieve elektrische zij hoeven de pakketsom niet in één keer te voldoen, maar mogen maandelijks een vast bedrag betalen (54,99 euro per maand gedurende twee jaar). Een uitgebreide testrit op de Orange C7+ HF is mogelijk.

Openingstijden (afspraak niet noodzakelijk):
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Vrijdag 11 december langer geopend: 9.00 – 20.00 uur

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.