Fiets op een Vespa

0
Mooie lijnen in de strakke We-Bike Active met riemaandrijving

Mooie lijnen in de strakke We-Bike Active met riemaandrijving

Vespa, het legendarische Italiaanse merk, breidt uit met complete serie stijlvolle e-bikes. De vier gloednieuwe Wi-Bikes zijn vanaf begin 2016 leverbaar in Nederland. Dan heb je niet alleen een fiets met elektrische ondersteuning in handen, maar ook een sterk staaltje Italiaans design.

Met name het hele aandrijfpakket van motor, batterij en bedieningsdisplay onderscheid zich door hoogwaardige technologie en een veelheid aan functies. De Wi-Bike heeft een 250W-350W elektromotor met 50 Nm aan koppel. De compacte motor gaat naadloos op in het frame. Het display is contactloos en springt automatisch aan wanneer het in de buurt van de Wi-Bike komt.

Klassiek Italiaanse retro-feel van de We-Bike Comfort Plus 2

Klassiek Italiaanse retro-feel van de We-Bike Comfort Plus 2

Bovendien functioneert het als een elektronische sleutel: de Wi-Bike is zonder het display onbruikbaar. De 400 Wh lithium-ion batterij – met een grote actieradius – is onder het zadel achter de verticale buis van het frame weggewerkt. De Wi-Bike is bovendien voorzien van een GPS/GSM-module die functioneert als satelliet antidiefstalsysteem en als element om data naar de batterij en terug te sturen.

Interesse? Kijk op Vespa

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.