Navigeren met de Mio Cyclo 200

0

Home-NL De Cyclo 200 is het nieuwe instapmodel van Mio, waarmee je op de fiets kunt navigeren. Ideaal voor de recreatieve fietser. Het toestel is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps en de leuke Surprise Me functie.

Veel fietsers hebben geen volledig uitgeruste fietscomputer nodig; ze willen er gewoon op kunnen vertrouwen dat een navigatiesysteem hen thuis brengt via een interessante route en die kan worden aangepast aan hun type fiets. De Cyclo 200 komt tegemoet aan deze eisen en is de perfecte partner voor fietsers die op een warme zomerdag de fiets pakken, op een gewone fiets of een e-bike”

Navigeer van A naar B, of gebruik de Surprise Me functie
Suprise me proposal-NLDe Mio Cyclo 200 heeft een 3.5” flatscreen en een intuïtieve interface met slechts zes grote knoppen op het touchscreen. Gebruikers kunnen eenvoudig van A naar B navigeren door simpelweg een adres in te voeren, net als bij autonavigatie.

De Mio Cyclo 200 wordt geleverd met de nieuwste Cyclo‐software, inclusief de unieke Mio Surprise Me functie. Surprise Me biedt fietsers drie verschillende fietsroutes, gebaseerd op de tijd of afstand die de gebruiker invoert. Het is de ideale oplossing voor iedereen die zich op onbekend terrein begeeft, bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Er is geen voorbereiding nodig: druk simpelweg op “Surprise Me” en er worden ter plekke drie opties berekend. En voordat de route wordt gekozen, kan de gebruiker de moeilijkheidsgraad en gedetailleerde hoogteverschillen per route bekijken. Dankzij de vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps, is het toestel direct klaar voor gebruik, wanneer het uit de verpakking wordt gehaald.

De Cyclo 200 ligt voor 179,95 euro in de winkels.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.