Nieuwe fietsbroek van Vaude

0

vaude voorkantKledingfabrikant Vaude introduceert een nieuwe fietsbroek: De Spray ¾ Pants III. Het is een wind- en waterdichte broek die met name bedoeld is voor zomerse dagen, waarop je regen kan verwachten.

De fietsbroek is namelijk zo gemaakt dat het niet alleen regen en wind tegenhoudt, maar ook nog kan ademen. Daardoor is het ook in warme en droge omstandigheden een comfortabele broek, benadrukt Vaude in een persbericht. “Deze broek biedt optimaal draagcomfort voor fietsfanaten die zich door een bui niet laten afschrikken.”

De nieuwe VAUDE Spray ¾ Pants III is het broertje van het al bekendere Spray Jacket van Vaude en heeft een verstevigd zitvlak, met klittenband verstelbare broekspijpen en reflecterende elementen. De stretchpanelen en verstelbare tailleband komen het comfort ten goede, stelt de fabrikant. “Dit alles maakt dit de perfecte fietsbroek voor deze zomer.”

Vaude heeft de broek ontwikkeld met oog voor het milieu. Het speciale Ceplex Active-membraan, dat de broek wind- en waterdicht maakt, is vrij van schadelijk PTFE (polytetrafluorethyleen). Vandaar ook dat de broek bluesign® gecertificeerd is en bovendien het eigen Green Shape-label van VAUDE draagt.

Adviesverkoopprijs van de VAUDE Spray ¾ Pants III bedraagt 86,00 euro.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.