Fietsactief 3-2015

1

FietsActief 3-2015Hoe lekker zit jij op de fiets? Met het mooie weer in aantocht een interessante vraag, want hoe meer kilometers je maakt, hoe meer je merkt of je echt wel comfortabel rijdt. Daarom leggen we in dit nummer uit wat de meest voorkomende ongemakken zijn en hoe je ze verhelpt. Kijk daarbij ook eens, letterlijk en figuurlijk, naar de fietshouding van anderen – en die van jezelf: hartstikke leerzaam. Weet jij bijvoorbeeld waarom  wielerpelotons vaak schreeuwend over het pad snellen? We leggen het uit en geven tips om het voor iedereen leuk te houden. Dan is het volop genieten van de prachtige routes en reizen die dit nummer weer te bieden heeft.

Fietsactief ligt in de winkel en is te bestellen via www.tijdschriftnu.nl

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Veronica Spoor op

    Hallo!
    Wat leuk dat er een stukje van de ViaRhona in jullie blad staat! Wij hebben in 2013 deze gefietst van Genève tot plage Napoleon aan de Middellandse Zee en weer terug tot Montélimar. We hadden de route uitgeprint op A4-tjes, in het frans weliswaar, maar het was ontzettend gaaf om te fietsen! Er waren ook stukken over de Route Nationale en af en toe een mooi nieuw stuk ViaRhona.

    grtjs Frans en Veronica Spoor
    Oost-Souburg