FietsActief 1-2015

1

FAC1501R01_Cover_50Het eerste nummer van dit jaar staat bol van de lentekriebels en vol fietsinspiratie. Om te beginnen vind je in de Koopgids, de bijlage bij deze editie, een uitgebreid overzicht van de interessantste fietsen van 2015, tests en leuke accessoires. Ook vertelt een vijftal experts wat we in 2015 kunnen verwachten op fietsgebied.
In het reguliere nummer weer een scala aan mooie routes, zoals een tocht over het Duitse Waddeneiland Borkum of fietsexpeditie de Zeeuwse Knop – hét merkteken van Zeeland. Maar ook de drie knooppuntenroutes, rond Alphen a/d Rijn, Nunspeet en Zoetermeer zijn een aanrader. Naast nog meer leuks, lees je tenslotte ook alles over fietsen in Noorwegen en Luxemburg, word je wijzer van onze (snelle) e-biketest en krijg je een kijkje in de keuken van Koga.
Fietsactief ligt in de winkel en is online te bestellen via Tijdschriftnu.nl.

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. M.A. Veldman op

    Marjolein Veldman wil meedoen met “raad de plaats” (april 2016) maar kan op de site de plek niet vinden om het antwoord (waar is deze foto genomen?) te plaatsen.