FietsActief 7-2014

0

FAC1407R01_Cover.inddEen voorproefje van het fietsgenot dat je in 2015 te wachten kan staan, vind je in het winternummer van FiesActief. Zo selecteerden we 12 bijzondere logeeradressen die een prima uitvalsbasis bieden voor een scala aan fietstochten. En ook de drie verrassende fietsbestemmingen die we uitkozen, zijn de moeite waard om te bekijken. Tipje van de sluier: ze hebben allemaal iets met water… Tijd voor een nieuwe fiets? De vier nieuwe hybrides die probeerden, zijn allemaal een testrit waard. Je zou bijna keuzestress krijgen van alle mogelijkheden. Afleiding werkt in dat geval: richt je deze winter op – in wielerjargon – vormbehoud. In dit nummer vind je handvatten voor de fysieke én mentale component hiervan. Voor een vliegende start van je aankomende fietsseizoen.

Fietsactief ligt in de winkel en is online te bestellen:
https://www.tijdschriftnu.nl/shop/losse-nummers/sport/fietsactief.html

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.