FietsActief 6-2014

0

FietsActief 6-2014Wijnboerderijen, boshuisjes en bergen bonte bladeren. Je vindt ze allemaal in de herfsteditie van Fietsactief. Werkt het weer mee, dan fiets je lekker door met de maar liefst zeven routes die dit nummer bevat. Bijzonder zijn de drie door natuurkenners samengestelde tochten waarmee je op zoek gaat naar paddenstoelen, vogels of vleermuizen.
Warm je, eenmaal thuis, op met een zelfgemaakt soepje? Stuur ons dan je beste recept, doe mee aan onze soepwedstrijd en maak kans op een mooie prijs. Ben je niet zo’n keukenprins(es) en fotografeer je liever? Dan ontvangen we voor de Fietsactief-fotowedstrijd graag je gewoonste, gekste of mooiste fietsvakantiefoto’s. Met een beetje geluk win jij dat prachtige Brooks-zadel!

FietsActief nummer 6 ligt in de winkel en is online te bestellen: https://www.tijdschriftnu.nl/shop/losse-nummers/sport/fietsactief.html

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.