FietsActief 5-2014

0

FietsActief 5-2014FietsActief 5-2014FietsActief 5-2014FietsActief 5-2014België voert de boventoon in dit nazomernummer van FietsActief.
In het land waar bijna twintig jaar geleden de eerste knooppuntenroute het licht zag, hebben we vier tochten uitgezet: rond Kalmthout vergaap je je aan de statige villa’s, in Belgisch-Limburg blijkt hoe groen de mijnstreek is, aan de kust vind je de leukste badplaats, en in landelijke Wallonië – waar een gloednieuw
knooppuntennetwerk ligt – ontdek je rond Tournai de rustieke kant van onze zuiderburen.
Met onze selectie van 10 Belgische fietsparels, van avontuurlijke lus tot logeeradres, heb je verder een praktisch kader voor je uitstappen. Ook nuttig is de snelcursus kasseien rijden, waarmee je ongeschonden het land van de kinderkopjes doorkomt. Helemaal als je ook nog de meest lekbestendige band monteert op je fiets. Welke dat is, lees je in onze bandentest.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.