Premium artikel

Route Oene – Vers van het land

2

Start: Oene Afstand: 46 km Gps-bestand: Route Oene PDF Routekaart: Route Oene PDF Routebeschrijving: Route Oene Kersen, appels, pruimen, trostomaten, honing en appeltaartjam… Fiets rond het Gelderse Heerde en het voelt als…

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is alleen mogelijk als je abonnee van het magazine Fietsactief bent

| Registreren | Nog geen abonnement op Fiets Actief?

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. van de Schepop op

    Vandaag 12 september de fietsroute van oenen gefietst het was een mooie afwisselende route alleen waren er diverse opbrekingen in de route.Voor en na KN 61 was het fietspad opgebroken en moesten wij een alternatieve route zoeken en halverwege de Breeweg was de weg ook afgesloten en een alternatieve route gefiets na KN33

  2. Helaas heb ik hem gemist maar waar kan ik de route vinden om hem alsnog te fietsen