FietsActief 4-2014

1

FAC1404R01_Cover.inddEen nummer vol tips & tricks op het gebied van fietsvakanties: wat neem je mee, hoe pak je in, waar ga je heen (suggesties van de redactie!) en waar moet je allemaal nog meer aan denken? Een ding staat vast:
je paklijst is cruciaal!
Heb je die klaar, dan kun je ontspannen en even een kijkje nemen in de wereld van routeboekjes. Drie routemakers vertellen namelijk hoe ze te werk gaan en wat ze zo boeit aan fietsroutes in elkaar puzzelen.
Met die kennis in je achterhoofd ervaar je het rijden van een tocht heel anders. Probeer het maar uit met onze mooie smaakroutes in het Westland en rond het Gelderse Oene. Fietstassen mee!

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Theo Klarenbeek op

    Al vele jaren abonnee van Fietsactief. Waardeloos dat deze site zo slecht onderhouden wordt. Wil de route uit nr 5 Ede, Gelderland rijden, maar mag nu zelf de route gaan invoeren op de site van de fietsersbond. Het zou fijn zijn als jullie dat verbeteren.

    Verder fijn blad.
    Hartelijke groet, Theo Klarenbeek