FietsActief editie 7-2013

0

FAC1307_COVER_50Misschien fiets je minder in de winter, misschien helemaal niet. Hoe dan ook: deze periode is prima geschikt om je te oriënteren op het komende fietsjaar. Waar ga je heen, waar wil je rijden? Wellicht denk je aan een fietsen in een stad? Dan ben je spekkoper. Want dit winternummer staat bomvol inspiratie en tips. Hoe kom je behendig de stad door én geniet je optimaal? We geven 14 praktische tips. Wat zijn onze drie leukste doorreissteden? En is het echt zo ontspannen fietsen in Wenen en New York?

Buiten ons bruisende stadthema, hebben we weer een aantal mooie routes paraat, langs de klassieke Kinderdijk en de mystieke Achelse Kluis in de grensstreek. Twijfel je tot slot al lang over de aanschaf van een gps? Ze zijn steeds makkelijker in gebruik en vooral de software wordt toegankelijker, zo bleek uit onze grondige test van 4 nieuwe toestellen. Al met al heerlijk leesvoer voor de winter!

FietsActief nummer 7 ligt vanaf vrijdag 29 november in de winkel en is online zonder verzendkosten te bestellen: www.fietsactief.nl/nabestellen

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.