FietsActief Editie 6 – 2013

0

cover fac6-2013Genieten van het najaar en de zomeropbrengst oogsten, dat doen we deze FietsActief. Om te beginnen met vier heerlijke seizoensrecepten én koop- en routetips: ga mee pompoenen spotten, rijd de champignonroute, pluk een peer of kom te weten waar je rode bietjestaart kunt eten. Voor het ultieme oogstgevoel reizen we bovendien naar de Champagne, de geboortegrond van de bubbels. Al fietsend over de heuvels geniet je er volop van de vergezichten over de karakteristieke wijngaarden.

Verder staan de technische ontwikkelingen niet stil, de oogst daarvan is dat steeds meer mensen met een smartphone op het stuur rondrijden. Lees welke houders daar geschikt voor zijn en wat wij de 5 handigste apps voor onderweg vinden. Technisch nieuws ook over fietsen van 2014: we zetten drie exemplaren in de kijker. Tot slot, om je collectie verder te completeren, twee prachtige uitneembare routes rond Brugge en Arcen, en twee knooppuntenroutes rond Vaassen en Overveen.

FietsActief 6 ligt vanaf vrijdag 6 september in de winkel en is online zonder verzendkosten te bestellen: Editie 6

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.