De e-bike in de hoofdrol!

2

Misschien moet je er echt niet aan denken. Blijf je fietsen op eigen kracht zolang je kan. Wellicht loop je over van enthousiasme. Kom je verder en hoger dan ooit tevoren. Mogelijk laveer je tussen die uitersten.FIA3Denk je over een proefritje, hoor je positieve verhalen van vrienden, of lijkt permanent wind mee je wel wat. Voor nu of veel later. Hoe je je ook verhoudt tot fietsen met ondersteuning: de e-bike is niet meer weg te denken van het fietspad en onverminderd populair. Daarom in dit nummer extra veel aandacht voor elektrisch fietsen.

Zo lieten we in de Limbrugse heuvels acht lezers los op tien e-bikes met derailleur. Ze bleken er wel pap van te lusten, zowel de fietsen als de testers. Ben je technisch aangelegd en zou je je eigen fi ets wel willen ombouwen tot e-bike? Wij probeerden het uit – gingen de mist in – en kunnen je daarom de tips & tricks geven die je nodig hebt. Als elektrische fietsen nog een raadsel voor je zijn, begin dan bij onze bike basics: we zetten er de belangrijkste aandachtspunten kort voor je op een rijtje.

Om tot slot een open deur in te trappen: e-biken blijft natuurlijk fietsen. De bulk van dit nummer is daarom voor álle fietsers leuk. Prachtige routes en tochten die je met een beetje geluk in lekker zomerse temperaturen kunt gaan rijden. Want dat geeft iedereen een steuntje in de rug!

FietsActief 3 ligt vanaf vrijdag 17 mei in de winkel en is hier te bestellen zonder verzendkosten.

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Route nuenen.
    Op de kaart staat een foute plaatsnaam. Bij Punt 61 staat lieshout (bij helmond) dit moet stiphout zijn.

  2. Van Vught op

    In laatste nummer van fietsactief staan 2 reisverhalen in over La Rochelle en over Piemonte hierin worden diverse plaatsen/eilandjes/bezienswaardigheden genoemd, maar telkens mis ik een overzichtskaart, dit maakt het geheel veel duidelijker en overzichtelijk !!!
    Ontevreden lezer