Ontdek Nederland!

0

cvoerNu de weersvoorspellingen beter worden is het eindelijk tijd om er met de fiets op uit te trekken voor een heerlijke voorjaarstocht. Het aprilnummer van FietsActief is daarbij je gids, want naast onze reguliere routes met kaart (met deze maand een oranje route door Den Haag en omgeving), hebben we de allerleukste fietsuitjes verzameld. Handig per provincie ingedeeld zodat je alle op- en afstaptips en overnachtingsmogelijkheden bij elkaar hebt. Bewaren dus!

Maar we bieden natuurlijk ook fiets-ideeën voor een buitenlandse trip. Ga de Duitse grens over en rij de Römer-Lippe-Route. Zo kom je alles te weten over de Romeinen die er tweeduizend jaar geleden bivakkeerden. Rustzoekers gaan naar Noord-Frankrijk en onthaast in het landelijke Picardië.

Tijd voor een nieuwe fiets? De FietsActief lezerstest helpt je bij het maken van een keuze en vergeleek zes sportieve hybrides. Het begint natuurlijk met de aanschaf van een goede fiets, maar met de juiste instellingen toer je nog comfortabeler en vermijd je pijntjes. Lees de tips voordat je op pad gaat en geniet in eigen land.

FietsActief 2 ligt vanaf vrijdag 12 april in de winkel en is hier te bestellen zonder verzendkosten.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.