Het fietsseizoen is geopend!

0

unknownFietsActief trapt het jaar goed af. Je ontvangt namelijk niet een, maar twee tijdschriften. Dubbel leesplezier dus.
In het eerste nummer van het jaar laten we zien wat 2013 allemaal heeft te bieden voor je favoriete tijdsbesteding. Zo hebben we de nieuwste fietsen op een rij gezet en doe je inspiratie op voor de eerste mooie voorjaarsroutes van het jaar. En we komen met nieuwe rubrieken. Zo fietsen we elke maand het fietsrondje van een BN’er. In dit nummer gaan we op pad met Hans Dorrestijn. De liefhebbers van knooppuntenroutes vinden vanaf nu in FietsActief een mooie route. Dus geen uitgebreide routebeschrijving lezen, maar heerlijk makkelijk toeren langs de verschillende knooppunten.
Met onze speciale budgetspecial bieden we veel praktische tips en ideeën voor deze economisch mindere tijden. Een betaalbare hybride of e-bike aanschaffen? Bekijk het overzicht met goede modellen voor een mooie prijs. Een tweedehandsje, kan natuurlijk ook.
Lees dan wel eerst waar je op moet letten voordat je over gaat tot aanschaf. En een goedkoop weekendje of weekje weg op de fiets? Natuurlijk!
Dat gaat zeker lukken met onze low budget reis-, en verblijftips.
Op naar een fietsrijk 2013!

FietsActief 1 met budgetspecial ligt vanaf vrijdag 8 maart in de winkel en is hier te bestellen zonder verzendkosten.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.